Zonnebrillen

Maui-Jim

Ja, ja, belangrijk natuurlijk dat jouw zonnebril de UV-stralen tegenhoudt, maar je wilt ook (vooral) gewoon goed, hip en onweerstaanbaar shinen, in Oost, in West, in Centrum, Zuid én Noord.
Met de zonnebrillen van Maui Jim blijf je helder zien en heeft de luxe en uitstraling waar je naar op zoek bent. Maui-Jim is daarom jouw go-to zonnebrillenmerk. Kwaliteit? Ja, natuurlijk, bij Toff Optiek hebben we alleen maar kwaliteit en eerlijk: wij vinden ze vooral zo mooi, deze Maui-Jim brillen! En polariserende en ontspiegelende glazen zorgen voor extra comfort bij het dragen.

Hieronder zie je drie van de brillen, maar goed om te weten: we hebben veel modellen in onze winkel aan het Hoofddorpplein. De keuze is reuze, zeggen ze dan toch?

Julbo 

Ben je een toerfietser die geniet van het Noord-Hollandse landschap? Lekker fietsen, maar rustig aan? Of ben je een echte fanatiekeling? Altijd nog de ambitie om beter te worden dan onze Tom? Wij zeggen: ga er voor! Ben je al in de 40? Geef nooit op! Zonder gekheid: hoe hard je ook gaat op je fiets, of je mountainbike, je wilt lekker kunnen fietsen zonder én met je vrienden. Daarom ga je voor een echt goede bril voor je ritjes en ritten. Wind, vliegjes (hoezo minder insecten in Nederland, het stikt er van!) en stof in je ogen is nogal vervelend en gewoon geen optie. Julbo is het absolute kwaliteitsmerk voor fietsbrillen en bij Toff Optiek vind je deze prachtige en goede brillen. (Julbo heeft zelfs de Silmo D’or gewonnen, zeg maar de Oscars binnen de optiek!) En wist je dat Julbo 10 verschillende glazen heeft, zodat jij altijd voor jouw specifieke situatie de perfecte bril hebt? En wist je dat ze ook speciale lenzen hebben die meekleuren zodat je in het bos in de schaduw tussen de hoge eiken én in het open veld, of langs de kust altijd de perfecte bril hebt? Lekker ontspannen; nooit meer plots veel te donker (kijk uit een hert!) of veel te licht. Omdat jij gewoon lekker wil fietsen, lekker wil gaan. Zonder zorgen. Kom je vandaag nog langs om jouw Julbo-bril uit te kiezen?

Aanbieding:
Exclusief voor jou als drager van contactlenzen deze aanbieding!

Montuur compleet met glazen; kunststof standaard index hard multicoat vanaf € 99,00

Bezoek de winkel
INCLUSIEF
HARD
MULTICOAT
VANAF
€ 99,00