Toff heropent langzaam haar deuren

Ook in deze moeilijke tijden wil Toff Optiek je zo goed mogelijk van dienst blijven zijn. Daarom hebben wij afgelopen tijd onze winkel aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM zodat per ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐š๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ onze deuren voorzichtig weer open kunnen!

Om jouw en onze veiligheid te kunnen waarborgen werken we wel net even iets anders dan je van ons gewend bent:

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—ผ๐—ด๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป/๐—ผ๐—ณ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—น, vragen wij je om een afspraak te maken zodat wij vรณรณr en nรก de afspraak de gebruikte brillen en/of oogmeetruimte kunnen desinfecteren en schoonmaken.


๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—น, ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป/๐—ผ๐—ณ ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜ƒ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ณ ben je te allen tijde welkom. Houd alsjeblieft wel rekening met de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen. Deze zullen wij op de voordeur communiceren.

Met alle nare gebeurtenissen van dit moment hebben wij ook wat zonnig nieuws te melden; onze zonnebril promotie is namelijk weer van start gegaan! Bestel je een zonnebril in je eigen sterkte, dan betalen wij de glazen en jij het montuur.

P.S. Nog even onze laatste voorzorgsmaatregelen op een rij:

  • Wij reinigen apparatuur vรณรณr- en nรก elke klant
  • Wij wassen onze handen na elke klant
  • Wij reinigen en desinfecteren de brillen die zijn gepast
  • Wij schudden geen handen
  • Collegaโ€™s die niet fit zijn, blijven thuis
  • Voel je jezelf niet fit? Blijf dan ook thuis. Wij zien je graag op een later moment!
  • Wij houden 1.50 meter afstand van elkaar