De Opticien van Amsterdam Zuid sinds 1971

Wat wij heel belangrijk vinden is persoonlijk contact met onze klanten. Het lukt ons niet alle namen te onthouden van iedereen die een bril of lenzen bij ons koopt, maar wij doen ons best en kennen toch zo’n 70% van onze klanten bij naam.

Bij Toff Optiek weten we heus wel dat we iets duurder zijn dan veel online zaken. En we weten ook dat onze klanten dat helemaal prima vinden. Omdat je bril je wat waard is. Omdat je voor kwaliteit gaat. Omdat je oog hebt voor kwaliteit.

Kwaliteit? Ja, wij selecteren alleen de beste merken, zoals bijvoorbeeld Götti Switzerland, Andy Wolf Oostenrijk en Theo Eyewear. Daarnaast bieden we de bekende Zeiss glazen aan. De beste glazen die er zijn.

Bij Toff Optiek word je geholpen door Sophie, Martijn, Joke en Benno. Ook hebben we Ineke, onze contactlensspecialist.

Benno:
Ik hou van kwaliteit in het leven en wil dat graag ook aan mijn klanten leveren. Daarom vind ik het mooi om op beurzen of in de winkel mooie collecties monturen uit te zoeken. Het is een sport voor mij om heel precies de oogmeting te doen en dan later de klant helemaal gelukkig te zien met zijn nieuwe glazen en montuur.

In mijn vrije tijd draai ik op mijn oude platenspeler muziek van Led Zeppelin (Stairway to heaven!) en muziek van Cat Stevens en bijvoorbeeld Genesis. Of wat te denken van Private Investigations van Dire Straits. Schenk er een Chardonnay bij in en ik ben gelukkig.

Sophie:
Sophie zit graag met haar vriendinnen op de dijk in Volendam te kletsen. En voor de hele Toff-crew haalt ze tussen de middag altijd Surinaams!’

Joke:
Joke is altijd druk, druk, druk, maar wordt rustig van Klassieke muziek. ‘De Chopin-album van Lang Lang is prachtig. ’Nu… even… niks…’

Ineke:
Zowel mijn vader als mijn moeder zijn Contactlensspecialist. Ik vind het leuk om voor klanten de beste persoonlijke oplossing te vinden. Vooral als het lastig is ben ik daarin een echte doorzetter en ben ik pas tevreden als de klant tevreden is. Het perfectionisme is soms ook mijn valkuil, want met 2 kleine kinderen (2 en 3 jaar) is het lastig om je huishouden perfect te houden. Samen met mijn man René zit ik op stijldansen en volgend jaar gaan we trouwen en gaan we op dat grote feest zeker de show stelen.