Contactlenzen

Overweeg je om contactlenzen te nemen en heb je tot nu toe altijd een bril gehad?

We leggen je hier helder uit hoe het kiezen en de het aanschaffen van contactlenzen in zijn werk gaat. Voor je de perfecte lenzen hebt, moeten er even wat stappen worden genomen en als dat nieuw voor je is, gaat er een wereld voor je open!

Stap 1: 

We controleren je ogen uitgebreid, ze worden onderzocht om zeker te weten of je ogen wel geschikt zijn voor contactlenzen. Dat is niet altijd zo. 

We hebben hiervoor een contactlenzenspecialist. Deze afspraak afspraak duurt 40 minuten

Tijdens deze eerste afspraak kijken we welke lenzen voor jou het meest geschikt zijn. Dit hangt van je ogen af, maar ook bijvoorbeeld hoe je dagen er uit; zit je bijvoorbeeld veel achter een PC? 

Aan het eind van de afspraak heb je dus al veel meer duidelijk en besluiten we of we doorgaan met contactlenzen of dat een bril voor jou beter is.

Stap 2: Mini-workshop Lenzen Dragen!

Je hebt samen met de specialist contactlenzen gekozen! Goed bezig. 

We maken opnieuw een afspraak met je, we gaan je exact uitleggen hoe je de lenzen moet inzetten, uithalen, hoe je de lens schoonmaakt, hoe je zo lief mogelijk voor ze bent! Een mini-workshop speciaal voor jou, van een uur.

We maken ook meteen een afspraak voor over een paar weken, om te controleren of alles goed gaat.

Wat nu als ik toch niet kan wennen aan de lenzen?

Dit komt in de praktijk weinig voor. Sporadisch. Zelden.

Daarom geven we deze garantie aan je:  mocht binnen 3 maanden blijken dat je niet aan de lenzen kunt wennen, dan worden bij inlevering van de lenzen, de kosten (excl. eventuele aanmeetkosten) volledig vergoed.

Goede deal toch? 

Aanbieding:
Exclusief voor jou als drager van contactlenzen deze aanbieding!

Montuur compleet met glazen; kunststof standaard index hard multicoat vanaf € 99,00

Bezoek de winkel
INCLUSIEF
HARD
MULTICOAT
VANAF
€ 99,00